• Suomeksi 

HIERONTAHOIDOT JA ERIKOISHIERONNAT

20150220_5254.jpg
 

Hieronta (30, 45, 60, 75 ja 90 min)

Vyöhyketerapia (45 ja 60 min)

Hieronta pehmittää, rentouttaa lihaksia ja venyttää lihaksia, lievittää kipua, elvyttää nestekiertoa ja edistää koko kehon rentoutumista. Laukaisee lihasjännitystä ja kireystiloja. Suositeltava käsittely mm. ennen jäsenkorjausta.

Vyöhyketerapiahoito on jalkapohjassa olevien heijastealueiden kautta tapahtuva hoitomuoto. Hoitomuoto soveltuu elimistön säätelyhäiriöiden, verenkiertovaivojen hoitoon sekä hormoonitoiminnan tasapainottamiseen.

Aromahieronta (60 ja 90 min)

Lymfaterapia (30-120 min)

Aromahieronta on yhdistelmähoito, jossa käytetään erikoishierontamenetelmää yhdessä yrttiöljyjen imeytymisen kanssa. Hierontaöljy valitaan toivotun vaikutuksen mukaan; virkistävä, rentouttava, lihaskipuja hoitava tai nestekiertoa parantava. Aromaterapiassa imunestekierto vilkastuu, verenkierto ja aineenvaihdunta elpyy.

Painallustekniikalla suoritettavaa pumppaavaa hierontaa, joka parantaa imunestekiertoa avaamalla imuteitä ja nopeuttamalla imunesteen kulkua. Auttaa mm. imunestekierron paranemiseen ja turvotusten poistamiseen.

Hermoratahietonta (90 min)

Hot Stone Kuumakivihieronta (60 min)

Hermoratahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla autetaan elimistöä itseään korjaamaan omaa tasapainoa. Käytetään mm hermojen pinnetilojen helpottamiseen. Hermoratahieronta on hermosäikeiden irrottamista lihaskudoksesta erikoishierontamenetelmällä. Hot Stone kuumakivihieronta on koko kehon jännitystä laukaiseva, syvärentouttava ja aineenvaihduntaa aktivoiva hierontahoito. Hieronta tapahtuu lämpöisillä kivillä ja hierontaöljynä käytetään aromaattista öljyä. Kehon energiapisteissä vaikuttavat hoidon ajan kuumat kivet.

Intialainen päähieronta (30 min)

Intialainen päähieronta on hierontahoito niska-hartia-alueelle, käsivarsiin, kasvojen ja pään alueelle. Soveltuu stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin, jännitysniskaoireisiin tai hetken rentoutumiseen.

 

 Yrttinyyttihieronta (selälle 30 min ja kokovartalohoitona 70 min)

Hunajahieronta (60 ja 75 min, kasvot 30 min

 Hierontahoito lämmitetyllä yrttiöljyllä ja yrttinyyteillä. Hemmotteluhoito koko- ja puolivartalolle. Hoito rentouttaa lihaksia, stimuloi verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Hierontahoito rullaavalla tekniikalla nestemäisellä hunajalla. Hieronnan lopuksi voidaan käyttää myös lämpöä imeytymisen aktivoimiseksi. Parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, kuorii, puhdistaa ja pehmentää sekä kosteuttaa ihoa. Voidaan hoitaa nivelvaivoja , vähentää selluliittia. 

Tuina - rentoutushieronta (60 min)

Stressiniska-hieronta (45 min)

 Kiinasta lähtöisin oleva hoitomuoto, jossa hyödynnetään akupainantaa, meridiaanien käsittelyä, hierontaa ja manuaalista käsittelyä. Käytetään mm. kipujen, toiminnallisten vaivojen hoidossa, unettomuudessa ja ruoansulatusongelmissa.  Hierontahoito niska-hartiaseudulle, selälle ja rintakehälle. Tehokas hoito rasituksesta ja stressistä johtuviin jännitystiloihin ja kipuihin. Hieronta tapahtuu käytteän painelu ja hierontatekniikoita Aromatican kramppiöljyllä, lämmittäen ja syvärentouttaen lihaksia.


 
   

Varaa nyt
tilaa_uutiskirje.jpg